Чи можуть бути ночі днями,
А Місяць Сонце замінить?
Чи може літо буде з нами,
Допоки не застигне мить?
Я хочу відчувати радість,
Я хочу відчувати біль.
Щоб на хвилину моя слабість,
Змінила цукром гірку сіль.
Я хочу бачить твої очі,
Щоб посміхався ти завжди.
А суму бачити не хочу.
Але все знаєш,знаєш ти!
Неначе знов в полоні суму,
Неначе знову я сліпа.
Знов забриніли ржаві струни,
Знов бачу та не бачу я...
Ти чуєш,я співає серце?
Шалений натиск у грудях...
Це через тебе воно бьється,
Це ти продовжуєш життя