Там, де сріблом дзвеніли шаблі,
Де гриміли козацькі гармати, -
Я вклонюся священній землі,
Тій землі, що для мене, як мати.
Пр – в:
Дніпропетровщина моя, -
Широкий степ, Дніпрові хвилі…
Мій рідний край, що серцю милий, -
Дніпропетровщина моя.
Дніпропетровщина моя, -
Ракети сталь, і колос житній…
Козацький дух, яким нам жити, -
Дніпропетровщина моя!
Рідний край, рідна земле моя, -
Твоя слава злетіла за хмари!
Ми – навіки єдина сім’я:
Хлібороби, митці, сталевари…
Пр – в.
Під твоїм величавим крилом
Всіх почесна об’єднує справа:
Будувати майбутнє разом,
Щоб могутньою стала держава!
Пр – в.