Осінь....
Ти знаєш-я ж так її люблю............
Я хочу в ліс, між жовтенькі листочки, хочу гуляти на природі, милуватись красою цієї чудової пори; вдихати на повні груди аромат моєї улюбленої осені....
Я хочу гуляти з тобою, сміятись і кидатись листям;...хочу тебе обнімати.... хочу, аби ти мене цілував......хочу, щоб ми сміючиcь заточились і впали в осінні листочки.....щоб ми сміялись, раділи як діти...............цілувались..............цілувались........
.....цілувались і обнімались.... Хочу вільно набирати твій номер телефону і чути радісне «алло», хочу ділити твої успіхи і проблеми.... хочу мати змогу сказати «люблю» і у відповідь почути «кохаю...» хочу, хочу, хочу... за вікном моя улюблена осінь, я сиджу на парі і згадую, точніше мрію про тебе...про щастя.
Осінь, я ж так її люблю... я так хочу гуляти з тобою по золотому килимі багряних листочків... Осінь... Осінь.... Мрії... Я так люблю...