Коли поряд немає близьких,
Коли ти залишаєшся сам,
Коли світ, повний болю та лих,
Виживання навчає азам -
Гостра думка пронизує вмить,
Як ніколи до того іще:
"Що тепер я повинен робить?
На чиє можу спертись плече?"
Хочеш бігти за світ і за край?
Хочеш вести запеклі бої?
Ти одне тоді просто знай:
Буду вірним я другом твоїм.
Заховаю від злив та вітрів,
Від спустошення душу зцілю.
Ти надійного друга зустрів.
Я - з тобою, я тебе люблю.
30 июля 2011