Ця темна ніч щось тихо шепотіла,
коли душа всі стежки загубила.
Я не прийду,не клич,це не потрібно -
он вже зоря повимикала світло.
За вікнами гроза давно притихла,
а по щоках тече сльоза блакитна.
Вогонь любові в серці погасила...
Я розлюбила.Я вже розлюбила...