Тихо ллється ніжна мова
лине пісня колискова.
Про високі зорі в небі
Про рясні гаї зелені.
Про чарівну дивну казку
Про добро, турботу, ласку.
І коли закриєш очі
Фея з зіроньки зіскоче.
Та прийдуть чарівні сни
Тільки очки зачини -
Ти побачиш казки світ
Дивних птахів,їх політ.
Серед лісу мавки босі
У косу сплітали коси.
Тихо ллється ніжна мова
Мавки чується розмова:
Що у морі є десь острів
Де живуть всі мрії просто.
Де діброви, де колосся
Все те в казку цю вплелося.
Там блукає мабуть сон.
Перелесник з ними разом.
Він заграє на сопілці
Ллє мов воду по долівці.
З ним співають ніжну пісню
Квіти, зорі, по узліссю,
Тихо ллється ніжна мова.
Сон чарівний, загадковий
Вже в свою країну кличе
Спатоньки, потрібно лише.
8.09.2011