Далеко від дому , в чужому місті , я зустрів чудову людину , яка стала мені дуже близькою , з якою я почуваю себе вільним , котра радіє зі мною , а коли сумно - розрадить .
ДЛЯ ДРУГА
Там , де зорі не такі яскраві ,
Де трава жовтіє передчасно
Хмарки на небі , й ті лукаві
Та й сонечко не світить ясно .
І літній дощ , що оживляє
З чола змиває краплі поту ,
На сонці краплями не сяє
Веселку не поїть з потоку
І вітерець , бавився волоссям ,
Тут розганяє хмари пилу
Нема тут ниви з золотим колосям
Висотки лиш - бетонні брили .
Я б так і марив , і боровся
Один , знесилений чужак
Якби з тобою не зустрівся
Не поборов би лютий страх .
Тобі я вдячний за підтримку ,
За щирість , що живе в очах ,
Тепло , що зігріває взимку
І запальну усмішку на устах .
Таких як ти , мій любий друже ,
В житті у мене не було ,
Тебе люблю , ціную дуже
За те , що ти несеш добро .
Таких як ти є дуже мало ,
Що розуміють без образ ,
Що піднімають настрій вдало ,
Коли вогонь в душі погас .
В хвилини радості з тобою
Підняли чарку , й не одну ,
Як закусили , то до бою
Гнати геть думу сумну !
Будем дружити й не тужити ,
Щоб лиш здорові були ми ,
Дітей ми навчимо любити
І бути щирими людьми .
Ми проживем життя красиво ,
Хай не в багатстві , без ікри
Не в дорогій шикарній віллі
Зате в повазі , без ганьби .
Не стратим ми своєї честі ,
Не змовчимо і скажем вслух ,
Цінніше золота й гнилої лесті ,
Є тільки добрий , вірний друг !
ID:
277472
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 28.08.2011 23:53:30
© дата внесення змiн: 28.08.2011 23:53:30
автор: vasyl danyluk
Вкажіть причину вашої скарги
|