Літо. Львів. Санаторій.
Дні зустрічей наших з тобою.
Ти дорослий, мені тільки сімнадцять.
У кохання є термін - днів вісімнадцять...
Літо: теплі, зоряні ночі,
Твої карі-темні очі.
Перший вальс не сміливий,
Перша ніжність і погляд тремтливий.
Я усе пам'ятаю та тільки нажаль -
Літо зникло у часову даль,
Відібравши навіки у нас
Почуттів світлий час.