Сотні хвилин залишились в минулому,
Мільйони секунд відійшли в небуття,
Все хороше, як сподіваємось, буде в майбутньому
А зараз нас чекає широке життя.
Годинник рахує швидкоплинний час,
Ніколи його нам не вистачає.
Він багато що значить для нас,
Та дехто його марно втрачає
І залишається від нього лиш пил,
Й хтось через це себе дуже картає,
Йому більше не вистачає сил,
І часу для нього більше немає.
Та скільки його не давай – все одно усім мало,
Тож слід пам ’ ятати одне,
Щоб з нього пилу багато не стало,
В житті слід робити лише головне.