Загинув один безпредметний кіт –
жодного слова у хроніці ,
бо так висихає щось беззаперечне всередині лева,
ламаються стереотипи ,
ламається щось безпонтове об щось металеве,
а за дворових котів як і завше тільки дворняги і моляться .
А хочеться так соціально загнути пружину –
щось про освячений Дублін,
про тишу таку , ніби навіть вона розбилась об Мінське гетто,
а вийшло так ,що загинув один безпредметний кіт,
і це заперечує :
1) два ножових поранення
2) ДТП : найпершим з’явився сержант Танунафіг, одразу за полковником Офігенським
3) двадцять чотири кулі (з поясненням – передостання смертельна)
4) не літак президента . Тобто ,жодного дублю ,
навіть жодного на мобілу.
Бо смерть, на те вона й смерть ,
більшість котів не палять ,
тому жодної останньої сигарети.