В мене є проблемка,
або нерозвязана проблемка,
як подарувати щастя нам,
можливо злітати в Амстердам.
Дотиком очей сни паралізувати,
чи всю тебе, усю розцілувати,
або ж у небо полетіти,
і тихо там отак дуріти.
Ти відблиски вогню невинні,
серця кроки, швидкі й невпинні,
божевільна музика у полі,
стукіт хвиль, десь там на морі.
Родючий грунт обох сердець,
і я це знаю, може молодець?
атмосфери фронт шалений,
погляд двох очей вогненний...