Тисяча кольорів! Море із небом в парі!
Ніжно-гіркі коралі й вічність п'янких віків!
Верес цілує вії - я лише дотик снів,
Милий, коханий, мрій! Я твої руки зігрію...
Очі у тебе чудні - я в них назавжди, як криця!
Щастя нехай вам насниться, очі мої дорогі...