Все в житті йде мометном,
отаким собі експериментом,
чекаю ту прекрасну мить,
коли натхнення забринить.
Нехай палає вічно наша ватра,
це означає, що доживемо до завтра,
і потече тепло до твоїх скронь,
вогнем пектиме, полумя долонь.
Година щастя в нас вже була,
і ти цього ще не забула,
можливо завтра усміхнешся,
і щоб знайти мене ти озирнешся...