Пролетіли вітри,
Лиш змахнули прозорими крилами,
Пролетіли кудись,
Гонимі незнаними силами.
Полетіли в блакить
Й десь розвіються в чистому полі,
Їх не бачив ніхто,
Лиш зажурені тихі тополі.
Вже не спинеться час,
Він розтанув у тьмі, щез навіки,
Ми не стрінем його,
Як з вітрами не стрінуться ріки.