Прощай, забудть і вибач за кохання,
За те кохання, що живе в мені.
Я забуваю всі свої бажання,
Бажання, від яких горю в вогні...
Ти стільки часу проживає в серці,
В моєму серці зраненому болем....
Закрию я назавжди в серце дверці,
І більше я не впущу в нього горе..
Горе від не взаємного кохання,
Від того, що кохає іншу ти...
Усе забути - це моє завдання,
І ти забудь і щасливо живи...