Забудь! І не згадуй її більш ніколи...
Забудь! Не повернеш своє ти минуле...
Забудь! Все, що пам’ять твоя зберігає...
Забудь! Вона більше тебе не чекає...
Не варто сидіти й страждати...
Не варто надію втрачати..
Не варто казати: "життя закінчилось"...
Не варто ридати, все прото змінилось...
Пройде уся біль і страждання...
Пройде вся зневіра в взаємне кохання...
Пройде усе, що заважає жити...
Пройде усе! Нічого не змінити...