Як стогне і плаче сьогодні земля
Порвались кайдани, а долі нема.
Ну що українці здобули державу,
Де втратили совість,запхали під лаву?
Невже на землі цій прокляття таке,
Що ворог нас нищить і брат брата б'є.
Чому на невтішній чужинській землі,
Як хтось і продасть нас-то тільки свої.
Посіємо зараз, а дітям збирати,
Дрантивий Донбас, полисілі Карпати.
Невже не пора нам підняти державу,
Згадати про совість і сісти на лаву!