Одного ранку я обов"язково прокинусь щасливою.
З тобою в обіймах. Десь в салатовій соковитій траві на голубих подушках. Біля них стоятиме коричнева дерев"яна тумбочка, де ми будемо зберігати різні книжки з яскравими картинками.
Ти мене поцілуєш і ми побіжимо вмиватися до он того прохолодного струмочка. Ми бігатимемо наввипередки до карусель, а потім змучені питимемо смачнющий лимонад в скляних пляшках. Ми пускатимемо, сміючись, мильні бульбашки з дахів багатоповерхівок. Будемо розмальовувати небо, стираючи непотрібні хмари.
Щодня ми плаватимемо з дельфінами. Вони нам будуть посміхатись. Ми будемо ловити кольорову рибу і фотографувати комах. Ти будеш закладати мені за вухо волосся, коли я натхненно ліпитиму черепаху з піску, а я заважитиму тобі будувати замок.
Я танцюватиму для тебе, а ти писатимеш мені картини.
Ми ходитимемо на край світу. Будемо сидіти там, звісивши ноги, спостерігатимемо за поведінкою адекватних людей. Вони такі смішні...
Ми будемо засинати на місяці. Він гойдатиме нас, наспівуючи колискову.Одного ранку я обов"язково прокинусь щасливою...