І знов у мрії... поринаю
З головою... засинаю.
Я блукаю, блукаю, блукаю...
Увісні тебе кохаю,
Про реальність забуваю.
Біль у грудях відчуваю,
Своє серце я шукаю...
Кожної миті дізнаюсь,
Як же сильно я боюсь
Втратити той образ твій,
Такий прозорий і ясний...
Такий замріяний і злий
Бій серця мого уночі,
Коли заплющую я очі...
Щоночі відчуваю...
Що себе у снах втрачаю,
Що реальність покидаю,
Що у вир мрій відлітаю,
Що своє серце я втрачаю
Коли тебе чекаю...
... засинаю і утікаю.
Усе позаду залишаю.
Прощавайте всі кого я знав,
Усі кого так цінував...
Дозвольте вже мені піти
Навічно... у свої ніжні сни.