Весною всі бігають травою,
Під сонечком співають
І на інструментах грають.
Сміються, жартують завжди
І весною не знають біди.
Ця пора року радість для всіх,
Адже кожного дня тільки сміх.
Сонечко вийде - всі вже встають
Настрій бадьорий - надвір вже біжуть.
Цвіте цвіт на деревах і квіти ростуть
Діти по вулиці біжуть.
Вечір тепліший, і зорі, і місяць є
На вечірньому дворі нам добре стає..