Ба! Навіть у трави своя історія:
Космічним порохом трава порошена,
Дощем умивана, вітром колихана - поки не скошена.
Брехня людська – послання від Лукавого!
Злорадством, заздрістю і страхами насичена:
Вона справляє враження - допоки правда згнічена.
А берег правди (там причал для совісті)
Нажаль пустує - капітани в плаванні:
В них курс один тепер - на грошовиті гавані.
Нічого в світі не буває вічного,
Все в круговерті – шлях цей заяложений:
Сьогодні переможець ти… А завтра – переможений.
Цей диво-меч в руках у Справедливості
Вона й карає без жалю і вибраних:
Злочинних (мудрих і дурних) і на багатстві схиблених.