О! Боже!
Рятуй Україну,
Рятуй!
Найперше врятуй від такої еліти,
Що прагне на шиї народу сидіти,
Бездарно з святенністю ним керувати,
Не за для ідеї – лиш ради зарплати.
О! Боже!
Рятуй Україну,
Рятуй!
Від хибних пророків і лже-депутатів,
І від урядовця, що совість втратив.
Від злої моралі, й нещирого слова,
Що завжди присутнє в величних промовах.
О! Боже!
Рятуй Україну,
Рятуй!
Врятуй від байдужості і божевілля,
Рятуй ! Сатана ж бо справляє весілля:
На бал свій гучний не шкодує банкнот…
Гуляє Володар – бідує народ.
О! Боже!
Рятуй Україну,
Рятуй!
Від саморозрухи і умислу злого,
Врятуй українця від себе самого.
Благаю, врятуй, бо з ним щось не те:
Він сам у могилу себе заведе!
О! Боже!
Рятуй Україну,
Рятуй!
Найперше врятуй від такої еліти,
В якої, здається, багато освіти,
А мудрості катма й культури нема,
І серце окутала злая пітьма…
О! Боже!
Рятуй Україну,
Врятуй!