Немає людей некрасивих!
Кожна людина - прекрасна!
Нас стільки усіх особливих
Світів чарівно-красивих!
У когось волосся довге,
Морською хвилею в’ється,
У короткому – сонячний,
Маленький зайчик сміється.
У когось очі блакитні
Як вранішнє небо Ясне,
Є й очі карі привітні,
По-своєму милі й прекрасні.
Великий зріст вам сприяє
Буть ближчим до зірок,
Маленький – значить компактний,
Подібний до пташок.
Та навіть горбинка на носі
У когось своя, унікальна,
Хіба не зрозуміли й досі?
Людина – вона ж не дзеркальна.
Стандартів зніміть окуляри,
Ми ж всі не барбі й не кени,
Не лялькові ми екземпляри,
Є люди – не манекени.
І той помилиться звісно,
Хто міряє нашу вроду,
Немає людей некрасивих
В українського народу!
українки - точно найгарніші в світі а українські поетеси - особливо
Квітка Надії відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
звісно хотіла вам сказати..у нас було завдання вивчити якусь поезію одного із сучасних поетів, так майже всі дівчата моєї групи розказували напам`ять вашу поезію "Заростає". От так вона припала всім до душі сподіваюсь ви ж не проти автора ми зазначали