Моросить весняний дощ і вечоріє,
Спливає день тривожний і сумний,
Від думки про тебе серце мліє
Мій ніжний, спокусливий змій.
Твої слова збили дихання з ритму,
Розфарбували розмірені дні
Бажанням всупереч виграла битву,
Ти моя мрія, як сни про кораблі.
Погляди ловила в завісі димовій,
Музиці віддавались хмільні тіла,
В думках кружляв шалений буревій
Свою долонь тобі довірила та не вуста.