* * *
У країні дурнів поле чудес знайти неможливо.
* * *
Який Поплавський, такі у нього і професори.
* * *
"Організм можна привчити і до цикути", - сказав Сократ перед смертю.
* * *
Наступ на Москву почнеться з Дорогожичів.
* * *
Поет тверезим не буває. Йому достатньо геніальності.
* * *
Власна шкура дорожче вишиванки.
* * *
Головніший головного його заступник.
* * *
Учені ніяк не можуть довести, яке життя ближче до земного — марсіанське чи венеричне.
* * *
Якщо ти член ОУН, то я — член ООН.