Агов! Увага! Новий розпродаж!
Унікальна можливість. УСІМ!
Старі можливості - у продаж!
На життя вічне - БЕЗЛІМ!
Тільки зараз! Тільки у нас!
Нові знижки на людину!
Ціни - фантастика! Клас!
Нові товари кожну годину!
Давай, покупцю, поспіши!
Для тебе іще інтернет магазин!!
Душу у нас давай, залиши,
Отримай бонус на кілька годин!
А можеш зайти на на власну сторінку!
Стан перевір, ціну у вітсотках,
Може піднялась вона на частинку?
Коже купили і ти на колодках??
Паролях? У пеклі? Ти раб?
Вірус у мозку, а тіло прикуто
До клавіш? Ти наче заслаб?..
Але не зважай.. Все круто!!
І продано... Лот №6
Номеру 9... Наступний!
В тоб́і оцифрована злість..
І млість... Файл
недоступний!....