Я зовсім сама
Мені без тебе сумно дуже,
А на дворі цвіте весна.
Коли ти прийдеш в гості, друже?
Мабуть, ніколи не прийдеш
Дружба теж буває не постійна.
Ти іншу подругу знайдеш,
Тобі, як вітрові - потрібно бути вільним...
Можливо, я не вірячи у щирість почуттів
Зовсім заплуталась в стосунках.
Нікого ти сьогодні не зустрів
Це все фантазія моя і думка...
А ж раптом бачу ти ідеш
І поруч та - чужа для мене.
Пройдеш так тихо навіть не зирнеш
Чужу ніжно пригортаючи до себе.