Ось така вона весна-неочікувана
Чекаєш потепління
Нових захоплень,друзів,почуттів,природних катаклізмів
Прокидаєшся з ранку з таким щасливим виразом обличчя-весна.КРУТО ВЕСНААА
Кричиш мамі ,татові,собі ВЕСНААА
А приходиться і що
І ти одягаєш білесенькі кросівки.
Одягаєш нарешті легку вітрянку,виходиш надвір
Вдихаєш на повні легені повітря
І...фуууу.
Не прибрані подвір*я
Мокрі асвальти і доріжки
Спляча ,помнута трава
Червоний ніс
Болото
І білесенькі кросівки від одного походу плачуть і просяться на тумбочку
А легенька вітрівка зовсім не гріє і навіть хочеться одягти теплий зимовий плащ
Більше до вечора появляються закохані парочки які дають тобі знати
"От ми такі два придурки зустрічаємося
А ти така розумна і сама"
Від радості тепла починаєш їсти морозиво
Потім тижнями пролежувати в ліжку із температурою
По"коханому "місті починають шлятися усіляки гопніки і алкоголіки
Які з приходом весни повилазили із своїх тимчасових кризових берлог
Так.От така вона весна в моїх очах
Нічого хорошого
Тільки від слова весна стає тепленько
Від асоціації кольорів
Від того що після весни літо
І так проводиш усе життя в чеканні
Зимою чекаєш весни
Весною-літа
Літом чекаєш осені
Чекаю літа...