Знову ти чуєш мій голос,
Знову шепочуть уста:
"Хто ти?"- "Таємна пустеля!"
З посмішкою відповіла.
Очі мов два діаманти,
Чарувала мене чистота,
Як можна бути дияволом,
Але виглядать, як свята??
Спокусниця, серцеїдка натхненна,
Мереживом линуть слова,
Для мене ти їдеальна,
Для всіх- покровителька зла..
Дивлюсь на зірниці неба,
Благаю, красуне-весна,
Залиш їх частинку для себе,
Щоб вічно в блакиті жила!!