Не маю жодного сумніву, що ви знаєте про це слово більше в абстрактному чи загальному вигляді, ніж в матеріальному. Це слово "біль". Який би прикметник ви не поставили перед цими чотирма буквами, сенс його видозміниться, але основний стержінь залишиться тим самим.
Біль сам по собі стосується вже морального, навіть якщо грубо його розбити навпіл: на душевний та фізичний, то останній буде спричиняти й душевні страждання. І хоч вони тісно переплетені, про те один з них, а саме душевний переважає і спричинює різні випадки.
Ви чули історії й від друзів та й з інших джерел, що саме такі ситіації, коли твою душу розриває на частини безжалісний біль, можуть призвести до самогубства. Дехто може таке витерпіть, побороти в собі внутрішнього монстра, а от інші...
Не існує жодного рецепта для лікування душі, а на відміну від цього для тіла постійно прописуть пігулки та всілякі мазі. Проте постривайте! Знайдеться один спосіб й для душі. Саме він в сполученні з такою річчю як час, здатний творити дива. Все дуже просто. Цей спосіб закохатися, ні не відчувати симпатію чи привязаність, а просто закохатися. Та будьте обережними, адже не так просто знайти людину, яка відповість на ваші почуття без воску. Бо можна втрапити в ще більшу халепу, і подвоєний біль може звести з розуму.
Цей спосіб дуже ризикований. Невірний крок, помилка і ви - в програші. Але як то кажуть, хто не ризикує, той не перемагає. Подивіться на це з іншої точки зору, коли ви правильно обирете людину, якій можна відкритися й довірити таємниці, якій ви зможете привідкрити внутрішній світ, тоді зможете покохати й страждання минулого зникнуть, лишаючи рубці. Тоді поглянате на навколишній світ по-новому й сприйматимете все інакше. Й кольори, й інтонаціїї в мові, й мелодії - все стане виразнішим.
Вибирайте, що для вас краще нівечити душу під ударами душевного болю чи ризикувати. Час - це лікар та надто він вже повільний. Мине досить довгий відрізок часу, аж доки сердечний ураган не стихне. Вибір в житті робить кожен самотужки