Давай мовчати, ніжно так мовчати,
Не говорити тих великих слів.
Давай шукати,щастя лиш шукати
І забувати той надмірний гнів.
Давай чекати, тихо так чекати,
Без тих думок і проклятих страждань.
Давай літати, високо літати,
Для здійснення незвіданих бажань.
Давай втікати, разом лиш втікати,
Щоб позбуватися даремних мрій.
Давай кохати, щиро так кохати,
В ілюзіях розламаних надій.