Omega, 10.03.2011 - 14:54
Прошу пробачення: вірш - то маленьке авторське чудо. Я осмілюся дати деякі поради, незважаючи на авторське ексклюзивне право. Зустічаються русизми:Блекнет - блідне,пО лесу -лісом, у лісі. Далі слово твОя - наголошується перший склад (рішучою стане твоя хай судьба) - використовувати частіше перестановку слів."Ні в кого"-окремо. Принесе-росте, не зовсім вдала рима. Прошу пробачення, поради прийміть не як критику, а щиру підказку на майбутнє. Зміни у творі завжди можна зробити, повернувшись на сторінку "керування віршами". Бажаю успіхів! Вірю, що вийде ще краще, ніж зараз.