іти і думати віршами
непросто простими
легко нелегкими
я знову відхворіла Вами
калюжною дорогою
асфальтними тривогами
сирими думками
і знову, знову Вами.
брудними алеями
мокрими деревами
зів"ялим жовтим листям
а не набридло Вам?
лицемірною радістю
ревнивою заздрістю
прикидатися що живете
щось із Вами не те...