багатошумно, баггатоглосно
багатодумно в голові
від того всього трохи млосно
а я валяюсь на траві
шукаю вир ідей незваних
кручусь і падаю униз
від незліченості коханих
малюю вибір як каприз
торкнувшись сонця ненароком
і не опікшись знов літать
отак в коханні рік за роком
без перестанку вікувать
а коли ревнощів серпанок
зачне нам душу огортать
чорніша ніч перед світанком
а потім разом день стрічать.