Ми не в тому театрі,
Ми не їхні герої,
Хоч слова нам знайомі,
Та не наші це ролі.
Не старайся не вийде
хеппі-енд не зіграти
я не вмію любити,
ти не вмієш страждати.
І актором фальшивим
прикидатись не хочу
я не зможу померти,
якщо ти так захочеш.
А ті сльози порожні,
Мабуть їх забагато
Для кохання замало
Трьохгодинного свята...