Мені віднімає мову-
швиденько до мене прийди,
щоб очі зустрілися знову
напередодні весни.
Ми будемо ніжно співати,
хмеліти і бачити сни,
сніжинки нам будуть кружляти
напередодні весни.
Прийди хоч на мить,на хвилинку,
Духм"яно на плечі впади,
безмежною благодаттю
мій смуток увесь забери.
Ми будемо разом літати,
хмеліти і бачити сни!
Бажаю Тобі неземного!
напередодні весни.