Небагато нам залишилось прожити:
Вже скоро той,ніколи не думанний, час.
Коли нам на все доведеться забити,
Коли нам на "ви" розмовляти прийдеться.
Небагато нам залишилось відчути:
Почуттів, яких ми не могли забути;
Пестливих слів, які з наших вуст чимало лунали;
Мигикання сердець, які ми, не раз, відчували.
Небагато нам лишилось заспівати,
Спільних для нас, регіноспекторних канцон,
Стриптиз станцювать під "Шоу маст гоу он".
Не вийде - вже пізно! Життя запізнилось.