Біло,тихо і спокійно.
Сніг засипав все.
На деревах пише іній
Сонячне есе.
Ніжність, смуток, поцілунок.
Тиша на душі.
Ніч лиши мені в дарунок,
А мене – лиши.
На твоїх вустах сніжинка
Вже не розтає.
Замерзає та хвилинка,
Що у нас ще є.
Завірюхи білі перли
Навкруги сосни.
Тільки на щоці завмерла
Крапелька весни.