Відчуваю, відчуваю -
Ах!, -
Розтеклася тілом зграя
Мурах
Ніжно-гаряче-солоний
Ти.
Я без дотику холону,
Ввійди.
Ноги,руки,тіло в тіло -
Так!
Де вуста твої лишили
Знак
Трішки-трішки, близько-близько -
Давай,
Важко, пристрасно і низько
Злітай
Пальцями тебе позначу
Тут,
Тіло оплела неначе
Спрут
На постелі залишились
Сліди,
Мить - і ми з небес спустились
Сюди