Це відчуття …
Коли чогось не стало,
Та я за ним не побіжу.
Не простону, не закричу,
що мало.
Без слів, без болю відпущу.
Гуляло сонце…Все квітчало.
Пройшла ж його пора.
Мені не жаль ні мить не стало
На серце радість прилягла.
Усе змінилося раптово,
Хоч не значний це перехід,
Віддати треба шану Богу -
Усе стається так як слід.
Краплина падає додолу.
Земля дає смачнючий плід.
Відкриті оченька дитини
Штовхають сонця диск на схід…