Коли боїшся погляду
Бо втопишся в очах
Дивилася би вічно
І вірила завжди
Коли - міцніше обійми
не відпускай
Бо тану на губах
Ну і нехай
інакше – неможливо
Коли рука торкається руки
І дивишся туманно
Підтвердження шукає
серце і душа
- Коли отак ідеш
Ти просто обернись
Поглянь в очі
Питання: « Я ж буду вірити?»
Дай відповідь:
«Я віру збережу твою!!»