Продовжую.
В чому ,на мій погляд,видно розвиток людини?Вона тоді розвивається,коли
її Я(дух) бере в свої руки керування усім чим володіє.В порівнянні ,можна уявити свій Дух з капітаном корабля серед океану.Адже він той, хто вирішує яким курсом вони прямуватимуть.Вся команда надіється на його компетентність.А якщо капітан не в своєму розумі,то надії добратися до якоїсь цілі не залишається.Чим же володіє наш Дух(наше Я)?А це наші бажання,думки,емоції,тіло,батьки,родичі,друзі,знайомі і так далі ,весь простір навколо.
Далі буде.Пишіть відгуки кому цікаво.