Я не втікаю зараз, не ховаюсь
Від буднів сонячних в собі,
Не чую спокою навколо і вагаюсь
Змінити щось у голові.
Це відчуття постійної тривоги мов вбиває,
Потрібна точка опору швидких ідей,
Щоб та, яка вербально уникає,
знайшла той вектор світла на щодень.
Я заявляю твердо, обіцяю
Знайти параметри, ікси координат,
Бо переконаний й напевно знаю,
Вона значущий світла адресат!
Та, що вбирає і не зАвжди віддає
Моє проміння, прагнення моє!
18.01.11