На моє плече упав метелик - смішно.
І вчорашня драма жити не дає.
Розірвалось коло почуттів, вже пізно.
Серед п'яних принців, може, і ти є.
Падають на плечі кучері волосся,
Досконале тіло без зайвих основ.
Ти хотів кохати і тобі вдалося.
Одна мить - ти втратив мене знов.
І метелик мертвий у моїй долоні.
Не свій біль ти топиш в білому вині.
Ти цілуєш палко пальчики холодні,
А кохання в серці досі спить на дні.
Запалала смуга чорних лімузинів.
Кинулись до світла нічні мотилі.
Покидаєш пам'ять мою без упину.
Пам'ятаєш, любий, ми були живі.