Продовжую.
Щоб зрозуміти як людина повинна виконувати свої обв'язки перед законами природи, або як кажуть в усіх релігіях перед богом,потрібно прислухатися до голосу совісті.Цей голос розвивається по мірі збільшення тіла розуму.Тіло розуму являється провідником тонкої енергії душі,адже тільки з душі ми отримуємо світло життя.Що означає прислуховуватися до голосу совісті?Це означає брати з душі енергію життя,злитися з природою,не порушувати закони всесвіту,бути потрібною частинкою,клітинкою всього організму планети земля.Цю енергію називають любов.
Далі буде.Пишіть відгуки кому цікаво.