Якось Галя на базарі купила газету,
Й стала собі роздивлятись яскраві портрети.
На першому її плані велика брошура,
10 000 тисяч в лотерею виграв якийсь Шура.
Оце таланить людині , оце так і щастя,
А тут спробуй проживи пенсія пропаща.
Далі про міські котеджі в газеті йшла мова,
А тут дума бідна Галя , сидю вічно вдома.
Свині, корови , а грошей не було й немає,
А тут пишуть якась Нюра за мільйон співає.
Пробелькоче щось зараза не по нашій мові,
Чим жеж я гірша за ню з семи років в хорі.
Далі йшлося про таке в Україні криза,
Й фото аж мало не репне депутатська хмиза.
Ну вже й правда засміялась з пересердя Галя,
В цьому році ця макітра якась худша стала.
Далі дивиться реклама чисто все попрала,
І тримає порошок полугола краля.:
Дорогенька нема грошей на Ленор іспанський,
Бруд я можу вiдiпрати i милом хазяйським.
Дочитала до кінця тай сіла і плаче ,
Роботяще дулю має , а гроші ледаче.
Сподобався їй той розділ ,про багатство Шури,
Я б купила лотерею , якби гроші були.
А гляди б і підфортило все ж у божій волі,
Піду куплю на ті гроші , заробляні в полі.
Дайте доню лотерейку отойго талончик,
Що ж шанована стирайте виграшний купончик.
Стерла й каже менi грошi давайте у купцi,
Продавщиця блись лукаво:Спасибi покупцi .
Наступного разу може повезе вам бабцю,
Допобаченя , шановна cенк*ю за спiвпрацю.
Що за грець , ану давайте виграного приза,
Так , мамаша не кричiть в Україні криза.
Думаєте , що мені легко тут стояти,
Це ж не я вас заставила її купувати.
А горіла б та газета , оце так халєра!!!
Й на чорта мені здалася оця лотерея.
Провалився б був той Шура разом з тисячами,
Щось іще отам бурчала Галя у нестямі.
Не купує тепер бабця в базарі газетів,
Нема грошей на придбання яскравих портретів.
Як почує десь , коли там про ті лотереї,
То тікайте краще , люди , раджу вам від неї !!!
ID:
234467
Рубрика: Поезія, Гумореска
дата надходження: 12.01.2011 20:38:10
© дата внесення змiн: 12.01.2011 20:38:10
автор: Конар
Вкажіть причину вашої скарги
|