хто каже, що життя погане,
той глибоко не загляда,
бо кольори навкруг яскраві,
вони наповнюють життя.
спочатку, ніби, зрозуміло,
що трапилось і що чека,
бо серце часто так боліло.
та доля не така проста.
раптово не бува нічого.
для всього є своя мета.
багато в світі є простого,
але й складного вистача.
тому потрібно зрозуміти,
чого бажає все ж душа.
тоді ми зможемо змінити,
що буде, те, що нас чека.