На опльованому ґраніті кров"ю
Написав одне він слово -
Мир.
війна в ту ж секунду убила
його брата,
який секунду назад був ще живий.
Надприбуток знайшов правителя,
Куля знайшла пацана,
А ссивілій і скаженій від горя
матері
досталася
зі шматками сина безкоштовна льгота -
цинкова труна.