Продали "Криворіжсталь" !
Нам її зовсім не жаль,
бо дають нам купу грошей,
є індуси ще хороші !
Дай ще розуму нам Боже
аби витратить їх гоже.
Зараз голову "ламаєм" ,
поділити як не знаєм
У бюджет - на всі видатки,
хазяям старим на "статки" ,
трохи "залатать" борги...
ну а решту тож куди ?
Ось де поле для фантазій,
але ж скільки тут оказій ...
дати людям як по вкладам,
дуже добре-будем раді!
Але щоби усім дати-
в п*ять раз більше треба мати.
Тому дам,тому не дам-
буде шум і тарарам.
Тоді краще так зробити :
Економіку-кріпити !
Це "копійка" не мала,
не дасть її "впасти" ,
але в нас такі "діла" ,
що всі звикли красти
Нові джипи і квартири
і будинків три-чотири...
все це коштує не мало...
скажем так нівроку
мільярди ті начальство
"з*їсть" десь за півроку
Знову казус...О Ідея!,
потерпи начальство.
Ми спрямуємо ті кошти-
в сільське господарство
А одержать трударі
ті гроші, то часом
не завалять вони нас
молоком і м*ясом
І навіщо воно нам,
як встановлять квоту?!,
повідомили ж панам :
"Ми йдемо до СОТу !"
От морока,це тобі не з*їсти вареник.
Ось іще один "рецепт" нам дає Пинзеник:
"По кредитам нам борги,
старі щоб віддати,
тоді нові за кордоном
ми змогли б узяти".
Оце круто!І сміливо-
міністру не лячно...
люди ж кажуть-неможливо
отак необачно
"крутить" грішми в казино,
було б добре звісно,
а в державі боїмось,
шановний міністре...
Боїмось залишитись
без грошей з боргами,
що тоді робити буде
Ваший уряд з нами?
Ну заплутались вкінець !
Хай вже тим індусам грець!
Може салом нам узяти?
По шматку було б "на брата"...
Та вже нам як "бабі з воза",
не послухали Мороза,
щоб раніш поміркували-
Комбінат не продавали!
верная идея пустить все деньги на село и сельское хозяйство сделать престиж села чтоб все стремились в село кроликов выраживать глядишь и панами и пани станем