МАМА, ТАТО - МОЄ ЩАСТЯ.
ВИ НАДІЯ І НЕНАСТЯ.
ВИ ЛЮБОВ І ВІРА ЩИРА,
ВИ ДАЄТЕ МЕНІ КРИЛА.
ПОПІД НЕБОМ Я ЛІТАЮ
І ПРО ВАС ДУМКИ ГАДАЮ:
ЧИ НА НЕБІ, ЧИ В ЗЕМЛІ,
ЧИ В ПОВІТРІ, ВИ, БАТЬКИ?
ВИ ЗАВЖДИ В ДУМКАХ МОЇХ:
ОПАДАЄТЕ, ЯК СНІГ,
ВИ ЛЛЄТЕСЬ ДОЩА ПОТОКОМ,
НАБЛИЖАЄТЕСЬ ЛЬДА КРОКОМ.
ВИ ПРИХОДИТЕ ДО МЕНЕ
І У СНІ, Й В ДУМКАХ ЩАСЛИВИХ.
ВИ ЗАВЖДИ У МЕНЕ В СЕРЦІ,
ВИ В ДУШІ МОЇЙ. НА ГЕРЦІ.
ВИ В МЕНІ В НІМІЙ ПОШАНІ -
ВИ ДУШІ МОЄЇ ГРАНІ.